Buitenland mobiel

Alles over bellen in, uit en naar het buitenland

Smartphone reparaties

De meeste smartphones gaan weleens kapot en dienen daardoor eens in de zoveel tijd weleens te worden gerepareerd. Smartphone Repair is een van de specialisten in het repareren van smartphones en zorgt ervoor dat u smartphone weer optimaal functioneert nadat de reparatie heeft plaatsgevonden. Het repareren van de smartphones gaat op een zeer snelle en nauwkeurige wijze. De reparateurs van het bedrijf beschikken over alle scholing die nodig is om uw smartphone volledig te herstellen.

Bij Smartphone Repair bent u te allen tijde welkom en wordt u per direct geholpen. De telefoon zal geheel kosteloos worden onderzocht door een van de specialisten die u naderhand zal laten weten wat de eventuele kosten zullen zijn voor de reparatie. Vervolgens is het aan u, laat u de smartphone repareren of kiest u ervoor om hem geheel kosteloos weer terug in ontvangst te nemen.U heeft dus te allen tijde het heft in handen. Wanneer u ervoor kiest om de telefoon te laten herstellen door een van de monteurs, zal het apparaat gereed worden gemaakt terwijl u wacht. Een reparatie duurt ongeveer 30 minuten en gedurende deze tijd kunt u plaats nemen in de wachtruimte. Voordat u het weet heeft u de smartphone weer volledig herstelt terug in uw bezit.

Voor degene die het te druk hebben is er een andere optie. U kunt de smartphone gewoon opsturen naar onze shop. Dezelfde procedure zal plaatsvinden als wanneer u de telefoon afgeeft. Daarnaast probeert Smartphone Repair ook ervoor te zorgen dat in de meeste gevallen uw telefoon weer binnen 1 dag terug is. Dit doen we door de ‘one day service’ te hanteren.

Comments are currently closed.