Buitenland mobiel

Alles over bellen in, uit en naar het buitenland

iPhones hebben een korte levensduur

iPhones staan er over het algemeen om bekend van goede kwaliteit te zijn. Toch zijn er heel veel mensen die zeggen dat iPhones een korte levensduur hebben. Hier zijn verschillende redenen voor.

Ten eerste is een bekend fenomeen dat het glasplaatje op de iPhone snel barst. Voor degenen die niet snappen waar ik het over heb zal ik het even uitleggen. De iPhone heeft op het touchscreen namelijk een glasplaatje zitten. Er is slechts een klein puntig voorwerp nodig of een kleine val om een barst te maken in het glasplaatje. Dit is erg vervelend omdat in de meeste gevallen de iPhone nog volledig functioneert. Het enige probleem is dan dat het glasplaatje op de iphone beschadigd is en dit kan toch heel prijzig zijn om te repareren.

Een ander bekend fenomeen is dat de batterij van de iPhone erg snel leeg loopt en achteruit gaat. Zo heeft een nieuwe iPhone ongeveer een accuduur die krap een hele dag mee gaat bij middelmatig gebruik. De accuduur zal in de loop van de tijd ook nog is sterk afnemen. Iets anders dat de levensduur van de iPhone heeft verkort is de aankondiging van de nieuwe iPhone 5, dit komt namelijk door het materiaal waarvan de nieuwe iPhone is gemaakt. De achterkant is namelijk gemaakt van aluminium en zal hierdoor erg snel krassen. Dit is iets dat je bijna niet kan voorkomen en wel iets dat de levensduur en de waarde van je iPhone aanzienlijk verlaagd.

Over de aankondiging van de nieuwe iPhone 5 gesproken, dat is ook nog een factor die de levensduur van de iPhone verkort. Aangezien je model iPhone steeds ouder wordt zal hij nog meer zakken in waarde en zakt de tijd dat hij nog mee kan. En Apple introduceert eigenlijk elk jaar een nieuw model! Dus ik ben er zeker van dat iPhones goede telefoons zijn maar ze zijn erg snel verouderd en hebben een paar vervelende nadelen

Comments are currently closed.