Buitenland mobiel

Alles over bellen in, uit en naar het buitenland

Wat is een Sim Only abonnement?

Bent u op dit moment opzoek naar een nieuwe telefoon? Dan is het natuurlijk erg moeilijk om een goede keuze te kunnen maken. Wellicht ziet u door de vele smartphones het spreekwoordelijke bos niet meer, waardoor u uiteindelijk nog steeds geen keuze kunt maken. Binnenkort zullen enkele vooraanstaande producenten zoals Apple en Samsung met nieuwe smartphones op de markt komen, hierdoor wordt de keuze nog net dat beetje moeilijker. De nieuwe smartphone van Apple gaat ‘iPhone 11’ heten, de naam van de nieuwe Samsung telefoon is nog niet officieel bekend. Ook over de releasedata blijven verschillende geruchten gaan, dit weten we dus ook nog niet helemaal zeker.

Een Sim Only abonnement overwegen?

Als u op dit moment al een goed toestel hebt, dan hebt u natuurlijk weinig zin in het afsluiten van een telefoonabonnement met toestel waarbij de maandelijkse kosten toch relatief hoger liggen. Op het moment dat u geen nieuw toestel wilt bij uw nieuwe abonnement (bijvoorbeeld om te besparen op de maandelijkse telefoonlasten), dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een Sim Only abonnement af te sluiten. Bij een dergelijk abonnement hoeft u slechts te betalen voor het aantalen MB’s, belminuten en SMS’jes, er worden dus geen kosten in rekening gebracht voor een nieuw toestel.

Een Sim Only abonnement of toch met toestel?

Nu is de vraag natuurlijk: kan ik beter een sim only abonnement of een abonnement met toestel afsluiten? Als u veel gebruikmaakt van uw mobiele telefoon, kan een abonnement met toestel veelal net wat voordeliger zijn. Maakt u niet zo vaak gebruik van uw mobiele telefoon of bent u een gemiddelde verbruiker? Dan is een Sim Only abonnement waarbij u uw eigen abonnement volledig samen kunt stellen de beste oplossing. Natuurlijk is het belangrijk om, ongeacht uw keuze, het telefoonabonnement vooraf goed te vergelijken. Alleen al door goed te vergelijken kunt u veel geld besparen.

sim

Comments are currently closed.