Buitenland mobiel

Alles over bellen in, uit en naar het buitenland

Roaming zakelijk

Indien je vaak voor een langere periode naar het buitenland gaat, of als je regelmatig reist, is Buitenland-Mobiel zeker iets voor jouw,

Ondanks de laatste Europese wetgeving blijven de roaming-kosten nog steeds hoog. De Europese wetgever is alleen bezig om een verlaging van de kosten in de EU te bewerkstelligen. De hoge roaming-kosten buiten de EU blijven onveranderd.

Voor wat betreft de EU hebben de grote mobiele operators onder druk van mevrouw Kroes het een en ander veranderd aan haar proposities.  Kpn heeft OpReisEuropa, T-mobile Grenseloos en Vodafone heeft Pasport geïntroduceerd. Al deze vormen maken gebruik van een oplopend start tarief van circa €0,80 per gesprek.

Na onderzoek blijkt dat zakelijk tachtig procent van alle gesprekken korter zijn dan drie minuten, Door dit hoge starttarief valt het gemiddelde gesprek vaak duurder uit dan zonder.

Buitenland-Mobiel heeft een systeem ontwikkeld waardoor wij je uitzonderlijk lage tarieven en zonder verassingen weer goed en goedkoop bereikbaar maken in het buitenland.  Onze tarieven zijn altijd zonder starttarieven of afrondingen. Je betaald dus gewoon per seconden.