Buitenland mobiel

Alles over bellen in, uit en naar het buitenland

Bescherm je kostbare Samsung Galaxy Note

Bescherm je kostbare Samsung Galaxy Note tegen stof en krassen met een exclusieve rundleren hoes van iCarer!

Wanneer je de trotse bezitter bent van een Samsung Galaxy Note, dan doe je er verstandig aan deze te beschermen met een goede hoes. Zeker als je je tablet vaker meeneemt in de trein, naar school of naar werk. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en een kras of beschadiging is dan al snel gemaakt.

iCarer hoezen voor je Samsung Galaxy Note 10.1 en de Samsung Galaxy Tab 2 -10.1

TabletTotaal heeft voor iedere iPad of tablet wel een geschikte hoes in de collectie. Nieuw in het assortiment zijn de rundleren iCarer hoezen voor de Samsung Galaxy Note 10.1.en de Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Verre van saai en eentonig. De exclusieve hoezen zijn geheel handgemaakt door het gerenommeerd bedrijf iCarer uit Hong Kong dat gespecialiseerd is in het maken van hoogstaande accessoires voor mobiele telefoons, Tablets en computers. Het bekwame team ontwerpers achter dit internationaal merk heeft jarenlange ervaring en produceert handgemaakte hoezen voor onder andere de Samsung Galaxy series met groot vakmanschap en van excellente kwaliteit.

Designhoezen met briljante afwerking

Met een iCarer-hoes ben je dus verzekerd van een exclusief stukje design met uitstekende pasvorm waar je mee voor de dag kunt komen. Ook de binnenzijde is verbazingwekkend fraai afgewerkt met grote zorgvuldigheid. En uiteraard beschikt de hoes over de juiste uitsnijdingen voor alle poorten, speakers, sensoren en overige knoppen. Een iCarer hoes is niet alleen een betaalbare bescherming die jouw kostbare tablet jaren langer zal doen meegaan, het is ook een echte pronkstuk van top kwaliteit. Dat zie je al vanaf een afstand. En dat is tenslotte toch wat je Samsung tablet verdient!

Comments are currently closed.